Coaching


Mindig látjuk, melyik lenne a legjobb út, de mindig azon az úton járunk, amelyikhez hozzászoktunk”  Paul Coelho

A coaching olyan tanácsadási és támogatási forma, amely során az ügyfél képessé válik arra, hogy kibontakoztassa lehetőségeit, megvalósítsa céljait, vágyait. A coaching során lehetővé válik a személyes motivációk, vágyak, szükségletek feltárása és reális célok kitűzése. A coach támogatja a személyt a változás megvalósításában. A coaching szemléletmódja azon alapszik, hogy az ügyfél képes a fejlődésre, és meg tudja oldani az előtte álló problémákat. A coach erősíti az ügyfél elkötelezettségét és felelősség vállalását a döntéseinek meghozatalához és a szükséges változások véghezviteléhez. A coach és az ügyfél szövetsége bizalmi kapcsolatra épül, és ez szolgálja az ügyfél kreatív megoldásainak felszínre hozatalát. A coach empatikusan segíti ügyfelét a célok elérését segítő akcióterv elkészítésében és megvalósításában. A coaching során azok a válaszok kerülnek felszínre, melyet az ügyfél valószínűleg tud, de eddig nem fogalmazódott meg benne.  A coach nem oldja meg az ügyfél problémáit, hanem segíti a megoldás kidolgozását és megvalósítását.

A coaching akkor működik, ha az ügyfél kész arra, hogy megvizsgálja saját gondolkodás módját és viselkedését és vállalja, hogy aktívan dolgozzon a kívánt változás érdekében.

Kinek ajánljuk coachingot?

Azok számára, akik valamely változást terveznek az életükben, vagy kényszerű váltásnak az elszenvedői. Azok számára is hasznos, akik önmagukon dolgozva új szokásokat szeretnének kiépíteni, életmódot váltani, illetve valamely káros vagy életüket nehezítő szokásról mondanak le.

Többféle típusú coaching létezik, ezek közül három területen kínálunk szolgáltatás leendő ügyfeleink számára:MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>